Magazin > VIP
338 ogledov

Gledalci Masterchefa zgroženi nad Almo

Masterchef Slovenija Voyo
Z odločitvijo je Alma presenetila gledalce kuharskega šova Masterchef.

V včerajšnji oddaji Masterchefa se je devet tekmovalcev razdelilo na dve skupini. Iztok je vodil ekipo modrih, kjer so se mu pridružili še Peška, Mojca in Sašo Šketa. Elvis pa je vodil ekipo rdečih, v kateri so bili še Salome, Sara, Sašo Bertoncelj in Lucija.

Masterchef Slovenija | Avtor: Voyo Voyo
Obe ekipi sta morali v 90. minutah pripraviti enolončnico, speči kruh in pripraviti jabolčni zavitek. Čeprav je bil Almin zahtevek, da sodniki želijo, da jih jedi 'sezujejo', so tekmovalci razočarali in komaj dokončali jedi. Obe skupini sta bili približno enako uspešni pri dostavljanju jedi – modri so dostavili enolončnico s surovim fižolom, rdeči pa na pol pečen kruh. Balkon, in s tem imuniteto ta teden, si je prikuhala modra skupina, kar pa očitno ni bilo po godu gledalcem.

"Almi očitno ni v redu, če je bil premalo pečen kruh, ker ona mimo tega ne more, surov fižol pa ji je očitno dober. Vsaka čast Alma, prava kuharica! Jaz ne bi nobene ekipe poslal gor!" je na uradni profil Masterchefa Slovenije zapisal gledalec Sebastjan, Doroteja pa: "Zaradi kruha cel halo, zaradi fižola, ki je bil prav tako surov, to pa nič. Danes si nobena skupina ni zaslužila balkona, ker sta obe postregli z nečim surovim."

Po komentarjih sodeč gledalci niso najbolj navdušeni nad Almino izbiro. Kot jih je kar nekaj zapisalo, ne bi poslali nobene ekipe na balkon in bi se na izločitvenem testu morali boriti vsi tekmovalci.

Komentarjev 5
  • Harrison 07:02 05.maj 2017.

    ++++++++++Iz ust si mi vzel. Še en dokaz, da je prepotentnost prej minus, kot plus !

  • patrijarh 14:32 04.maj 2017.

    naduti idiot..

  • Snežinko 13:48 04.maj 2017.

    Dragi skeptik: kdo pa koga posiljuje? Te je kdo silil, da bereš ta članek? Če ti nekaj ni všeč je rešitev - ne boš verjel - popolnoma preprosta: NE KLIKAJ NA ČLANEK! In ni se treba vikati. noben "nas ne ...prikaži več posiljuje" ampak " te posiljuje"... če tebi nekaj ni všeč še ne pomeni, da "nam" ni... pomni: sto ljudi, sto čudi!