Magazin
70 ogledov

Gledalci se pritožujejo nad Survivorjem, POP pojasnjuje

survivor POP-TV-2
Na družabnih omrežjih smo zasledili kar nekaj pritožb na letošnji Survivor. POP TV smo prosili za pojasnila.

Gledalci jesenskega resničnostnega šova Survivor, ki ga lahko spremljamo na POP TV, z videnim očitno niso zadovoljni. Kar nekaj je takšnih, ki so mnenja, da imajo tekmovalci prevelik luksuz in da v "pravem Survivorju“ tega ne bi videli. Gledalec Tomaž pravi: "Ko nekdo gre, bo ostalo več želeja in laka za lase za druge ... Namesto preživetja v naravi imajo polno kozmetike, da so lepi pred kamerami.“ Gledalka Katja pa je poudarila, da imajo očitno nenehno dostop do vode in da je na voljo preveč sadja.

Zanimalo nas je, kaj na to pravijo na naši največji komercialni televiziji. "Snemanje Survivorja je potekalo v skladu z zahtevami lastnika licence, ki narekuje kar nekaj pravil in produkcija jim mora slediti, tako da tekmovalci na začetku dobijo nekaj materiala ter opreme, s katero si zgradijo bivak. Pred odhodom na samotni otok so si tekmovalci spakirali določeno osebno prtljago, hkrati pa so od produkcije dobili natikače za plažo, plavalne čevlje in kopalke. Ekipa, ki je zmagala v prvem izzivu, je osebno opremo dobila takoj, druga ekipa pa si jo je morala še priboriti. Kar se tiče hrane, je ta zelo omejena in tekmovalci dobijo le toliko hrane, kot vidite v oddaji. Tekočino pa imajo na voljo v neomejenih količinah, saj je zdravje tekmovalcev na prvem mestu,“ pojasnjuje tiskovna predstavnica Katja Klavora in dodaja: "snemanje Survivorja je potekalo na lokaciji, kjer snemajo tudi druge ekipe, tako da je tudi to primerljivo z drugimi državami.“

Komentarjev 3
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:21 07.september 2016.

    "potekalo v skladu z zahtevami lastnika licence, ki narekuje kar nekaj pravil in produkcija jim mora slediti,"Še en dokaz več da v Sloveniji ni toliko problem z pravili / zakoni kot je z pomanjkanjem kmečke pameti pri teh ki ...prikaži več imajo moč na medijskih / političnih / gospodarstvenih področjih.

  • wingspan15 12:35 07.september 2016.

    Pa to sploh kdo še gleda?

  • OF 12:09 07.september 2016.

    Po treh oddajah sem ugotovil da bo en naveden šit, čeprav sem pred leti gledal srbskega pa je bil kar gledljiv, v našem pa gre po enakem principu kot ostali resničnostni šovi - kreg, opravljanje, hinavščina, sicer vem, da namenoma ...prikaži več samo to pokažejo, sam folk je verjetno tega že naveličan gledat.