Šport
18 ogledov

Po nasvetu gledalca obiskal zdravnika

mack horton EPA
Olimpijski prvak Mack Horton se je zahvalil anonimnemu gledalcu, ki je na njegovem prsnem košu opazil nenavadno znamenje in mu morda celo rešil življenje.

Avstralski prvak Mack Horton je na olimpijskih igrah osvojil zlato kolajno na 400 metrov prosto in prejel čestitke številnih navijačev, eden od njih pa je v stik s plavalcem stopil iz popolnoma drugačnega razloga.

Neznani gledalec je kontaktiral plavalčevo ekipo, potem ko je opazil, da je kožno znamenje na njegovem prsnem košu spremenilo velikost in barvo, zato mu je svetoval, naj obišče specialista.

Avstralec je njegov nasvet upošteval in po posvetu zdravnikov odstranil potencialno nevaren melanom. Po posegu se je oglasil z objavo na družabnem omrežju Instagram, kjer se je neznancu zahvalil za lepo gesto.

''Pozdrav osebi, ki je poslala elektronsko pošto ekipnemu zdravniku in mi svetovala, naj grem na pregled znamenja. Dobra odločitev. Zelo dobra odločitev,'' je zapisal Horton.

 

Shout out to the person that emailed the swim team doctor and told me to get my mole checked out. Good call. Very good call.

A photo posted by uoʇɹoɥ ʞɔɐɯ (@mackhorton) on Oct 20, 2016 at 5:09pm PDT

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.