Magazin > VIP
32 ogledov

"Glede tega sem precej čustven"

Zivljenje 07.03.13, Brad Pitt in Angelina Jolie, foto: shutterstock Shutterstock
Brad Pitt je spregovoril o Angelinini dvojni mastektomiji, par pa naj bi tudi končno skočil pred oltar.

"Seveda sem glede tega precej čustven. Lahko bi zadržala zase in ob tako dobrih rezultatih ne bi tega nihče opazil. Vendar ji je pomembno, da deli zgodbo in s tem ozavešča druge, da to ni prav nič strašnega, temveč te lahko naredi še močnejšega," je o dvojni mastektomiji Angeline Jolie, za katero se je odločila preventivno, povedal njen zaročenec in igralec Brad Pitt.

Eden od najmočnejših hollywoodskih parov pa naj ne bi več dolgo zavlačeval s poroko, dobro obveščeni viri namreč pravijo, da je dogodek tik pred vrati. Par naj bi si usodni da izrekel v Bosni in Hercegovini, na Haitiju ali v Kambodži.

Brad je še zaupal, da družina Jolie-Pitt tudi v težkih trenutkih ni pozabila na smeh: "Za nami so čustveni in navdihujoči meseci. Veliko olajšanje je, da to ne visi več nad nami. Moj največji ponos je najina družina, ki je to ne bo doletelo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.