Slovenija
23 ogledov

Globa občinskemu funkcionarju

Rafo Klinar Barbara Milavec
Incident. Policisti kaznovali koprskega občinskega uradnika in zakonski par, ki so se zapletli v spor.

Zakonca Guberac iz Olma sta se v petek oglasila pri predstojniku koprskega občinskega urada za gospodarske javne službe in promet Rafu Klinarju, a se je obisk končal s posredovanjem policije.

Zakonski par je želel pri predstojniku rešiti težave, ki jih imajo nekateri stanovalci Olma s parkiranjem. Nejevoljo sta pri Klinarju vzbudila z opazkami na njegov račun in prikazom fotografij, na katerih je bila tudi njegova hiša.

"Žalostno je, da se moramo toliko časa boriti za eno tablo. Nekateri pa postavijo hišo v petih mesecih," naj bi dejala zakonca, predstojnik pa jima je posledično pokazal vrata. "Zagrabil me je za roko, kričal, naj izgineva, in me začel vleči iz pisarne," trdi Ljudmila Guberac.

Klinar to ostro zavrača in zagotavlja, da se gospe ni niti dotaknil. Guberčeva je Klinarja prijavila policiji, ki pa je, kot smo izvedeli, s plačilnim nalogom zaradi kršenja javnega reda in miru kaznovala vse tri vpletene. Klinar je sicer zanikal, da je prejel plačilni nalog, a ga bo po naših informacijah najverjetneje še prejel po pošti.

Komentarjev 4
  • Šemefuky 00:06 22.maj 2013.

    A tko, potem pa čudno, da ni preko žlahtnika stvari urejal, ali sta skregana in je hotel samo đupanovemu sužnju povedati, da ve, kdo mu je zidal in urejal okolico.Jebana so ta posla med žlahto in prijatelji od žlahte ...prikaži več in to v hramu najboljšega in najbolj poštenega đupana na planetu. Ne bi rad minimiziral Zokija Čarapana, amak primorski cvet je boljši in nima minusev po bankah kot ljubljanski siromak.

  • olaf 23:08 21.maj 2013.

    To ni bil Ante Guberac, je pa žlahta in nima nič pri Grafistu. Klinar je pa itak mutivoda in provizionist.

  • Šemefuky 22:14 21.maj 2013.

    Pa to ni več normalno, ko gazda đupan poležava v bolnici zaradi zastaranja sodnih zadev, se njegov zvesti občinski suženj spre s solastnikom đupanove tihe družbe in njegovo soprogo. Istočasno pa je njegova gradbena družba Grafist občincki hišni gradbinec.Ali ...prikaži več gazda izgublja tla pod nogami, in si želi le nove igrače na občinske stroške in bo šel počasi uživati sadove in prihranke minulega dela, ali pa je prišlo do spora z družbenikom.Če pa je občinski služabnik šel čez dopustno mejo, potem bo pa ajoj. In naj gredo vsi skupaj v 3PM.