Šport
17 ogledov

Gogi po dveh tekmah premora spet na parketu

Goran Dragić (Slovenija - Češka) Eurobasket Saša Despot
Po uvodni zmagi nad Iranom slovensko košarkarsko reprezentanco danes ob 20.05 čaka druga preizkušnja na pripravljalnem turnirju Telemach v Stožicah.

Tekmec Slovenije bo močna zasedba Brazilije, ki ima v svojih vrstah štiri igralce iz lige NBA in ki je v prvem krogu v Ljubljani tesno izgubila z Litvo (61:64). S pomočjo Žurnala in Telemacha si lahko zagotovite vstopnico za ogled današnje tekme proti Seleçãu.

Za Slovenijo bo po dveh tekmah premora znova zaigral prvi zvezdnik Goran Dragić, ki je proti Iranu 'odsedel' zadnjo tekmo v pripravljalnem obdobju. Z dovoljenjem Phoenixa lahko zdaj Goran Dragić igra na vseh treh preostalih tekmah; v soboto v Ljubljani sledi še drugi test v zadnjem tednu proti Litvi, 26. avgusta pa generalka z ZDA na Kanarskih otokih.

Zvezdniški Seleção

Brazilija sodi med pet ekip, ki bodo imele na svetovnem prvenstvu največ igralcev iz lige NBA. Tiago Splitter je letos s San Antoniom postal prvak lige NBA, Anderson Varejao bo v novi sezoni soigralec LeBrona Jamesa, Nene Hilario je član Washingtona, Leandro Barbosa pa je bil v minuli sezoni soigralec Gorana Dragića pri Phoenix Suns.

Turnir Telemach, drugo kolo:

Ob 17.15:
Litva - Iran

Ob 20.05:
Slovenija - Brazilija

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.