Magazin > VIP
169 ogledov

Gogo plesalec pravi, da z Nino ni imel nič

alan polović Osebni arhiv
Ninina izpoved v Big Brotherju. "Sama laž, ne vem zakaj se je to pojavilo v novicah, res katastrofa,“ je pisanje tabloida komentiral Alan Polović.

nina big brother | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Tekmovalka Big Brotherja Nina je v šovu po pisanju Slovenskih novic povedala, da naj bi njeno posteljo grel gogo plesalec po imenu Alan. Nina pravi, da njuna zveza ni trajala dolgo, ker sta bila oba preveč zaposlena. Tibor se je takoj spomnil na Alana Polovića, s katerim je skupaj gulil šolske klopi.

Alan Polović je za Žurnal24 povedal, da je Nino spoznal v šovu Zmenek na slepo, a da se, po tem, ko se je prižgala luč in sta se kandidata zmenkarij končno videla, ni odločil za nadaljnje spoznavanje. "Sama laž, ne vem zakaj se je to pojavilo v novicah, res katastrofa,“ se na pisanje medija, ki je zgodbo, ne da bi jo preveril, povzel, jezi Alan.

Gogo plesalec nam je še razkril, da je samski in da z oboževalkami nima težav. "So razumne, včasih kakšno sicer zanese, a ji takoj na lep način razložim, kje so meje.“

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:37 09.april 2015.

    Ma ja dej....če je bil pjan možn da se je kej zgodil pa da se zdej sramuje. Men je že to čudn da se je sploh odzval glede na to da Nina ni povedala priimka. Očitno se čuti krivega? :)