Šport > Nogomet
46 ogledov

Gonzalo Jara: "Provociral me je, a tega se seveda nikjer ne videlo."

jara cavani copa america Youtube
Od incidenta med Gonzalo Jaro in Edinsonom Cavanijem je preteklo šest tednov, sedaj je o njem spregovoril čilenski nogometaš.

Pred šestimi tedni se je z zmagoslavjem Čileja končalo južnoameriško nogometno prvenstvo Copa America. Zapomnili si ga bomo pa tudi po incidentih. Tako je Arturo Vidal zaradi nesreče s Ferrarijem že oddelal družbenokoristna dela, Neymar je še vedno prepričan, da je rdeči karton dobil po krivem, sedaj pa je o incidentu "s prstom" tudi spregovoril Gonzalo Jara.

Kot smo poročali je Jara v četrtfinalu Copa Americe urugvajskemu reprezentantu Edisonu Cavaniju vtaknil prst v zadnjico in ga tako sprovociral, da je bil ta zaradi jezne reakcije izključen. Jari so za nešportnost izrekli kazen šele po tekmi, saj sodnik med tekmo ni opazil.

Sedaj je Jara o incidentu spregovoril za nemški Bild. "Seveda je bila napaka - nekaj takega se mi ne bo več zgodilo. A povsod se pokazali le, kaj sem storil jaz. Cavanijevih žalitev, ki so bile razlog za mojo reakcijo, pa ni nikjer. Jaz teh grdih besed ne bom ponovil," je povedal igralec nemškega Mainza.

S Cavanijem se Jara še ni pogovoril o incidentu: "Novembra z reprezentanco igramo proti Urugvaju, mogoče se bova lahko pogovorila takrat." 

Komentarjev 1