Slovenija
152 ogledov

Gorazd Skubin ni več direktor HSE

HSE Saša Despot
Nadzorni svet po manj kot desetih mesecih razrešil Skubina, vodenje HSE prevzema finančni direktor Stojan Nikolić.

Nadzorni svet HSE je na včerajšnji večerni seji sklenil z generalnim direktorjem HSE Gorazdom Skubinom sporazum o odstopu in prekinitvi mandata,  ki je v veljavi že z včerajšnjim dnem.

Stojan Nikolić. FOTO: Andraž Sodja | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Nadzorni svet bo sejo nadaljeval 4. aprila, do takrat pa je za vodenje družbe HSE pooblastil finančnega direktorja HSE Stojana Nikolića.

Skubina so 10. maja imenovali na položaj tehničnega direktorja, ki pred njegovim prihodkom ni obstajal, generalni direktor pa je postal 16. julija lani, kar pomeni, da je čelu HSE ni zdržal niti deset mesecev. Njegov predhodnik Blaž Košorok je položaj zapustil le štiri mesece pred iztekom mandata. 

Po poročanju Siola gre za kadrovski poraz SMC, saj je Skubin veljal za njihov kader, a naj bi bili nadzorniki nezadovoljni, ker se pri poslovni sanaciji HSE nič ne premakne. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Avatar Leon
    Leon 09:32 30.marec 2017.

    Slovenije ne ogroža islamski terorizem ,marveč politični terorizem neformalnih omrežij ,ki bo uničil državo do temeljev .

  • Plavi-mil 08:53 30.marec 2017.

    To je vse dogovorjeno, legalna kraja, ti mene razreži brez krivdnih razlogov, da pokasiram mastno odpravnino, nova služba me že čaka, po 8 mesecih jovo na novo.

  • Avatar olor
    olor 08:50 29.marec 2017.

    Lepo si to napisal.