Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Goreče tovorno vozilo zaprlo promet

Goreč tovornjak na Štajerki Bralec Iztok
Močno oviran jutranji promet na štajerski avtocesti. Nastal je večkilometrski zastoj.

Nekaj pred osmo so pristojni zaradi gorečega tovornega vozila, ki prevaža avtomobile, zaprli štajersko avtocesto med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani. "Nastal je večkilometrski zastoj, zaradi varnosti občasno zapirajo tudi predore na tej relaciji," so nam povedali na Prometno informacijskem centru. Gneča je tudi regionalni cesti Trojane - Blagovica.

Policisti so v preiskavi ugotovili, da je na tovornem vozilu odtrgalo eno od pnevmatik, pri čemer je zagorelo platišče tovornega vozila in pnevmatika. Čeprav so prve informacije o nesreči nakazovale, da je zagorelo tudi eno od osmih natovorjenih osebnih vozil, policisti tega ne potrjujejo. Požar je začel gasiti voznik tovornega vozila, nato pa še gasilci. V nesreči poškodovanih ni bilo.

Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče je bil ob 10.15 še vedno zaprt vozni pas za priključkom Trojane proti Ljubljani.

Jutranje nesreče so ovirale promet tudi na primorski avtocesti, kjer je proti Kopru nastal 4-kilometrski zastoj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.