Gorenjska
68 ogledov

Diši po snegu, v Škofji Loki bo sejem smučarske opreme

smuči Profimedia
V Škofji Loki bo v soboto in nedeljo potekal tradicionalni sejem smučarske opreme in druge zimske opreme.

Sejem smučarske opreme bo v soboto, 2. decembra, in nedeljo, 3. decembra, v Škofji Loki. Oba dneva bo sejem odprt od 8. do 19. ure. 

Obiskovalcem bo po ugodnih cenah na voljo veliko kvalitetne rabljene smučarske opreme za alpsko smučanje, tek na smučeh, drsalke, sani itd. "Poseben del sejma bo namenjen tudi novi opremi, ki bo na voljo z akcijskimi in sejemskimi popusti. Na sejmu bodo v prodaji tudi smučarske karte za smučišče Stari vrh po predsezonskih cenah," sporoča organizator SK Alpetour Škofja Loka.

Obiskovalci lahko v prodajo na sejem prinesejo svojo opremo in jo predajo v komisijsko prodajo, izkupiček od prodaje oz. neprodano opremo pa prevzamejo do zaključka sejma v nedeljo, 3. decembra, do 19. ure.

Vsako leto ima škofjeloški sejem tudi dobrodelni značaj. Vedno več obiskovalcev se v zadnjih letih odloči, da prinešeno smučarsko opremo darujejo v dobrodelne namene. Takšno opremo in tisto, ki je morebitni prodajalci ne prevzamejo, organizatorji predajo osnovnim šolam in vrtcem, ki jo nato uporabijo za izvedbo zimskih smučarskih dogodkov.

Vstop na sejem je brezplačen.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.