Gorenjska
1105 ogledov

Krvavec ostaja na vrhu

RTC Krvavec
RTC Krvavec je že šesto leto zapored prejel naziv Najboljše smučišče v Sloveniji po izboru World Ski Awards.

Organizacija World Ski Awards si prizadeva za dvig standardov smučarske industrije in s tem namenom že vrsto let podeljuje nagrade najboljšim v smučarski industriji po celem svetu. Poleg smučišč nagrade podelijo tudi najboljšim namestitvam, agencijam, skratka vsem, ki prispevajo k uspešnosti smučarskega turizma.

RTC Krvavec ja tako že šesto leto zapored prejel naziv Najboljše smučišče v Sloveniji po izboru World Ski Awards. »Zasluge za to gredo v prvi vrsti celotnemu kolektivu, ki je tudi v minuli sezoni, za katero vsi vemo, da je bila posebej zahtevna, trdo delal, da bi bili obiskovalci zadovoljni, istočasno pa tudi našim obiskovalcem, ki so prepoznali, da se trudimo postati in ostati najboljši med najboljšimi in nas nagradili s svojimi glasovi. Nagrada je za nas priznanje, hkrati pa seveda obveza, da se trudimo še naprej,« so ob tem sporočili iz podjetja RTC Krvavec.

Organizacija World Ski Awards je podelila tudi nagrade najboljšim na drugih področjih smučarskega turizma. Ramada Resort se tako lahko pohvali z lokacijo v Kranjski Gori, bližino tamkajšnjemu smučišču in razgledi na Julijske Alpe, Hotel Rozka pa se nahaja le nekaj več kot kilometer stran od smučišča na Krvavcu. Chalet Planina je počitniška hiša v Bohinju za največ sedem oseb, oddaljena le nekaj minut vožnje stran od Bohinjskega jezera in spodnje postaje gondole smučišča Vogel.

Komentarjev 1
  • endrug 14:35 03.marec 2022.

    "Krvavec ostaja na vrhu". Ko bo v dolini bo pa kriza.