Gorenjska
657 ogledov

Na eni težjih tekem do zmage

Triglav do zmage. NK Triglav Kranj Triglav do zmage.
V 28. krogu 2. SNL je NK Triglav Kranj presenetil ND Beltinci z dvema goloma, ki sta kranjske nogometaše popeljala do zmage.

ND Beltinci so sicer petouvrščeni na lestvici 2. SNL, Triglav se nahaja na 14. mestu, a so bili kranjski nogometaši tokrat, čeprav so igrali v gosteh, boljši. Prvi gol za Triglav je padel že v 10. minuti, drugi v 37., oba je zadel Golden Okocha Gibson. Beltinci so do enega zadetka prišli v 90. minuti, rezultat je ostal 2 : 1 za Triglav.

Ena težjih tekem

Da tekma ni bila najlažja, je povedal trener Triglava Miki Kondić: "Beltinci so zelo dobra ekipa, ki težko izgubi. Že v prvem polčasu smo nanje pritisnili, saj smo si želeli obstanka v ligi. V 2. polčasu smo malo popustili, a bili še vedno nevarni, na koncu smo z veliko volje in požrtvovalnosti fantov uspeli ohraniti rezultat". Dodal je, da so lahko vsi podporniki kluba ponosni na igro, velika zahvala pa gre tudi strokovnemu štabu in upravi kluba. "Ti skrbijo, da vedno brezskrbno potujemo na tekme in imamo tam vse urejeno."

Še dve tekmi do zaključka lige

Do zaključka 2. SNL čakata nogometaše Triglava še 2 tekmi. "Na vsako tekmo gremo na polno, tudi na naslednjih dveh ne bomo popuščali. Želimo si še kakšno mesto napredovati po lestvici," je povedal Kondić. Tekmo 29. kroga bo Triglav odigral v soboto, 13. maja, ob 17. uri na domačih tleh, v Športnem centru Kranj, v zadnjem krogu se bo pomeril še z NK Roltek Dob. 

V ospredju 2. SNL pa se nahajata Aluminij (63 točk), Rogaška (62 točk), sledi Krka (49 točk). 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice