Gorenjska
5373 ogledov

Na strehi zalotil otroke

Savski otok, Kranj M. Ha. Savski otok, Kranj.
V pregledu dogodkov, ki so se ta konec zgodili na Gorenjskem, so s Policijske uprave Kranj med drugim opozorili tudi na nevarno početje otrok v Kranju.

Varnostnik je na Savskem otoku v Kranju na strehi objekta v soboto zvečer zalotil otroke. Policisti so o dejanju obveščali njihove starše in jih opozorili na nevarno početje. Z več vprašanji smo se obrnili na policijo, a so nam razkrili le, da so na objekt splezali oziroma so bili na strehi štirje otroci.

V Kranju pa so policisti obravnavali tudi prijavo poskusa požiga ciprese. Šlo naj bi za mlajše osebe, ki niso bile izsledene. Škoda na srečo ni nastala.

Traktorist se je prevrnil po bregu, voznica v potok

V petek so policisti blizu vasi Pševo na območju Jošta obravnavali nesrečo. Voznik traktorja je s prikolico zapeljal preveč na rob vozišča in se prevrnil po brežini travnika. Pri tem se je lažje poškodoval. Voznika so iz kabine traktorja rešili mimoidoči. Gasilci GARS Kranj so prometno in požarno zavarovali kraj nesreče ter sanirali iztekle tekočine. Poškodovanega traktorista so odpeljali reševalci Nujne medicinske pomoči Kranj, navaja spletna stran Uprave RS za zaščito in reševanje.  ‌‌

Še dve nesreči s telesnimi poškodbami sta se zgodili v soboto in nedeljo. Na Jesenicah na Cesti Maršala Tita je voznica domnevno zaradi zdravstvenih težav trčila z udeležencem, ki je vozil nasproti.
Pri naselju Grenc v Škofji Loki pa se je voznica zaradi neprilagojene hitrosti z osebnim avtomobilom prevrnila v potok.

Na Laborah v Kranju pa so policisti obravnavali voznika, ki je nesrečo povzročil pod vplivom alkohola (0,96 mg/l). Vozil je na prekratki varnostni razdalji.

Policisti so obravnavali še dve nesreči s pobegom. Na gorenjski avtocesti so ustavili voznika, ki je bil na območju Ljubljane udeležen v prometni nesreči in zatem kontroliran na Voklem. V Škofji Loki pa je voznik na parkirišču poškodoval vozilo drugega udeleženca in s kraja odpeljal.
Gorenjski prometni policisti pa so pri kontroli prometa v vozilu opazili pištolo in jo zasegli. Po analizi predmeta bodo proti kršitelju ukrepali.
   

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.