Gorenjska
1284 ogledov

Poškodoval ga je z ostrim predmetom

Policijski avto Saša Despot Fotografija je simbolična.
Kranjski policisti še raziskujejo podrobnosti, zakaj je sinoči 28-letnik z ostrim predmetom huje poškodoval drugega moškega.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Kranj, so policiste včeraj ob 19.33 obvestili, da je 28-letni osumljenec z ostrim predmetom v Kranju huje poškodoval drugega moškega.

Poškodovanega so z reševalnim vozilom prepeljali v zdravstveno ustanovo. Osumljenca pa so policisti prijeli na kraju in mu odvzeli prostost.

Policisti so tudi opravili ogled in zbirajo obvestila zaradi kaznivega dejanja iz poglavja zoper življenje in telo. O vseh okoliščinah in ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Z več vprašanji smo se obrnili na Policijsko upravo Kranj, saj nas je med drugim zanimalo, koliko je stara žrtev in ali je do dogodka prišlo na javnem kraju. A smo dobili pojasnilo, da intenzivna kriminalistična preiskava o vseh okoliščinah kaznivega dejanja še poteka in nam drugih informacij ne morejo podati.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.