Gorenjska
723 ogledov

Tudi športni asi podpirajo dobrodelnost v Kranju

Anže Krže/Mediaspeed
V soboto, 24. decembra, bo v Športni dvorani Planina v sodelovanju z Mestno občino Kranj potekal turnir v malem nogometu Kranj Winter Cup 2022 z dobrodelno noto.

Na predbožični dan bo Športna dvorana Planina gostila slovenske nogometne ase, ki se bodo za dober namen udeležili turnirja v malem nogometu Kranj Winter Cup 2022. Dogodek bo  namreč imel humanitarno noto, saj bodo organizatorji zbrane prostovoljne prispevke od vstopnin v celoti namenili družinam in posameznikom v stiski, za katere se letos zbira pomoč v akciji V Kranju dobro v srcu mislimo. Projekt, s katerim želijo v Kranju v teh prazničnih dneh pomagati socialno šibkim, med drugim podpirata tudi slovenska nogometna asa Josip Iličić in Bojan Jokić. Iličić je bil med podporniki dobrodelne akcije za Kranjčane v stiski že lani, med drugim je s prijatelji iz Planine odigral dobrodelno nogometno tekmo.

Športno druženje, ki bo humanitarno obarvano, bo potekalo od 8. ure dalje, z zaključnim finalom ob 21.15 uri. Organizatorji bodo zbrane prostovoljne prispevke od vstopnin v celoti namenili družinam in posameznikom v stiski, za katere se letos zbira pomoč v akciji V Kranju dobro v srcu mislimo.

Družinam lahko vsak pomaga še vedno tudi tako, da na številko 1919 pošlje sporočilo KRANJ5 in tako prispeva 5 evrov. Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, A1, Telemach in T2. Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na spletni strani Mestne občine Kranj. Druga možnost je nakazilo na transakcijski račun Društva prijateljev mladine Kranj, odprt pri Delavski hranilnici, št. SI56 6100 0000 5487 540 s sklicem 500-21112022, ali na transakcijski račun Zveze prijateljev mladine Slovenije, odprt pri SKB banka, d. d., št. SI 56 0310 6100 1018 757, s sklicem SI00 07-245017. Humanitarni projekt V Kranju dobro v srcu mislimo poteka do 31. decembra do polnoči.

Župan Matjaž Rakovec z glavnima pomočnikoma - Rok Škrlep in Toni Cahunek DOBRODELNOST Gorenjska Dobrodelnost v Kranju se še nadaljuje Dobrodelni bazar 2021 DOBRODELNOST Gorenjska V Kranju tudi letos dobro v srcu mislimo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.