Gorenjska
620 ogledov

Tudi v Kranju ambulanta za vse, ki nimajo zdravnika

Zdravnik in telefon Profimedia Fotografija je simbolična.
V okviru Osnovnega zdravstva Gorenjske (OZG) bo v Zdravstvenem domu Kranj v torek, 14. februarja 2023, pričela delovati prva ambulanta za neopredeljene zavarovane osebe, so danes sporočili iz službe za odnose z javnostmi pri OZG Gorenjska.

Registracija pacientov v ambulanti bo možna le pri tistih, ki potrebujejo zdravstveno obravnavo, poudarjajo v sporočilu.
Ambulanta za neopredeljene bo v Zdravstvenem domu Kranj prihodnji teden delovala v torek, 14. februarja, in četrtek, 16. februarja, vsakič od 14. do 19. ure.
Naslednji teden bo delovala trikrat: v ponedeljek, 20. februarja, od 10. do 12. ure, v sredo, 22. februarja, od 14. do 19. ure, in v petek, 24. februarja, od 14. do 16. ure.
Februarski urnik ambulante za neopredeljene je objavljen tudi na spletni strani Zdravstvenega doma Kranj. Iz njega je razvidno, da bo v ambulanti v februarju delalo sedem zdravnic in zdravnikov.  

Gorenjska Projekt Severna vrata se nadaljuje Protest pacientov, Kranj, 10.1.2023 PROTEST Gorenjska "Branimo javno zdravstvo" Zdravstveni dom Kranj, 10.1.2023 ZDRAVSTVO Gorenjska Kranj: februarja polovica ambulante za neopredeljene Zdravstveni dom Kranj, 10.1.2023 ZDRAVSTVO Gorenjska V stiski kličejo tudi Fajdigovo ambulanto
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.