Gorenjska
2934 ogledov

Znani tudi najboljši gorenjski mojstri

Mojster Shutterstock
Uporabniki Primerjam.si so že sedmič zapored izbrali najboljše slovenske mojstre in podjetja za dom in posel, med drugim tudi gorenjske mojstre.

Primerjam.si je vodilni slovenski portal za povezovanje iskalcev storitev z lokalnimi izvajalci. Z oddajo brezplačnega povpraševanja na Primerjam.si iskalci storitev hitro prejmejo več ponudb različnih izvajalcev, ki jih lahko med seboj primerjajo. To je še posebej koristno v času, ko se soočamo z visoko rastjo cen, saj ljudje tako vnaprej vedo, kaj natančno dobijo in koliko bodo za storitev plačali.

Skupno so stranke Primerjam.si ocenile že več kot 4000 slovenskih obrtnikov in ponudnikov storitev. Ocene so zbrane na enem mestu, tako da si iskalci storitev lahko hitro ustvarijo predstavo, kaj lahko pričakujejo od izvajalcev, in si bistveno olajšajo odločitev za izvajalca. Poleg osnovnih podatkov o podjetju, povprečne ocene, prejetih nagrad in mnenj strank lahko po novem za izvajalca na Primerjam.si vsak preveri tudi, kako hitro odgovarja na povpraševanja. Izvajalci, ki v povprečju stranke kontaktirajo kot 24 urah od prejetega povpraševanja, imajo sedaj na predstavitveni strani tudi značko “Hiter odgovor”.

Po izvedenem poslu stranka izbranega izvajalca oceni od 1 do 5, Primerjam.si pa vse ocene objavi na javno dostopni predstavitveni strani izvajalca. Najbolje ocenjeni vsako leto prejmejo priznanje “Izbor strank”, najboljših 50 pa še dodatno nagrado Top 50. Letošnji najboljši gorenjski mojstri so na lestvici tako letos Primož Megušar s.p. iz Selc, ki ponuja energetske izkaznice, G-MONT GORAN BOBIČANEC S.P. iz Trzina s suhomontažnimi sistemi (knauf), DOMULAR d.o.o. iz Kranja, ki ponuja garažna vrata in nadstreške, LOKVE D.O.O. iz Lesc s ponudbo oken, Ta5nik, Janez Jerič s.p. iz Stahovice, fotograf MATEJ MIŠIČ S.P. iz Jesenic, in SLO DRIVE, Andrej Urankar s.p., iz Kamnika, ki nudi selitveni servis. Do celotnega seznama najboljših slovenskih mojstrov pa lahko pridete tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.