Šport
35 ogledov

'Gospod YouTube' srečen, da je živ

Julius Yego EPA
Svetovni prvak v metu kopja in olimpijski podprvak iz Ria Julius Yego se je po hudi prometni nesreči zahvalil bogu, saj v trčenju ni utrpel hujših poškodb.

Sedemindvajsetletni Kenijec se je v nedeljo zvečer iz Nairobija vračal domov v Eldoret, ko je na prometni avtocesti trčil s tovornjakom. Noč je preživel v bolnišnici, k sreči pa jo je odnesel brez resnih poškodb.

"Šofer tovornjaka prikoličarja se je nenadoma odločil za oster zavoj sredi ceste, tako da nisem imel nobene možnosti, da bi se mu izognil. Tako močno sem pohodil zavoro in se obenem 'usedel' na trobljo, da sem bil prepričan, da sem si zlomil nogo. Srečen sem, da sem še živ. Hvala bogu," je dejal Yego, ki so ga vseeno čez noč zadržali v bolnišnici na opazovanju.

Prometne nesreče so krive za največje število smrti v Keniji vsako leto, po mnenju vlade sta glavna krivca slabo stanje cest in prevelike hitrosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.