Šport > Nogomet
31 ogledov

Zaradi poroke odpovedal hrvaški derbi

franko adrijašević EPA
Eden od najboljših nogometašev hrvaške nogometne lige Franko Andrijašević se je odločil, da bo izpustil tekmo med Hajdukom in Dinamom. Nogometaš splitskega kluba se derbija ne more udeležiti, ker ga v soboto čaka poroka.

Nogometaš splitskega Hajduka Franko Andrijašević polni športne strani hrvaških medijev. Pa ne zaradi svojih predstav, ampak zaradi nevsakdanje poteze. Nogometaš iz Solina bo namreč izpustil sobotni derbi proti Dinamu. Razlog: na dan največje tekme hrvaškega prvenstva se bo poročil.

Tekme ne bo mogel niti gledati, saj bo svoj da izrekel, ko naj bi na stadionu v Maksimiru tekla 50. minuta. Kot pravi mladi zvezni igralec, je poroko načrtoval že pred enim letom, ko je igral za drugoligaša Dugopolje in še ni vedel, da bo Hajduku v novi sezoni toliko pomenil. Pravi tudi, da pri splitskem klubu za njegovo poroko vedo že nekaj časa, a klub to zanika. Andrijaševića namerava zaradi neprofesionalnosti kaznovati, čeprav v derbiju tako ali tako ne bi smel nastopiti, saj je v prejšnjem krogu dobil tretji rumeni karton.

Zanimivo je, da bi se moral v ponedeljek v Angliji poročiti nogometaš Reala Michael Essien. Na skrivno poroko je povabil večino soigralcev iz Madrida, a ker so morali nedeljsko tekmo proti Rayu Vallecanu zaradi domnevne sabotaže prestaviti za dan, je ponedeljkovo svatbo odpovedal oziroma prestavil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.