Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Stare stvari našle nove lastnike

Garažna razprodaja Tabor
1/5
Arhiv organizatorja
Druga garažna razprodaja je v soboto v park Tabor privabila obiskovalce z vseh koncev mesta.

Marsikdo je počistil svojo garažo, kleti in druge zaprašene kote ter tako nabral kopico starih stvari, ki so pod krošnjami zaživele in našle nove lastnike. V parku Tabor sredi prestolnice so namreč sodelujoči prodajali in menjali stvari, ki jih ne potrebujejo več, so jih pa drugi kupci in obiskovalci garažne razprodaje z veseljem vzeli za svoje.

"Obiskovalci so na garažni razprodaji brskali med razstavljenimi oblačili, knjigami, igračami, ploščami, dodatki za dom in drugimi dragocenostmi in se posladkali z domačim pecivom," je povedala Zala Velkavrh, članica KD prostoRož, ki je letos znova oživelo Tabor. Dodala je še, da so mimoidoči lahko sodelovali tudi v delavnici izdelovanja nakita in se pomudili na javni vaji ekipe šolskega improvizacijskega gledališča.

Razprodaja dobrodelne narave

Garažna razprodaja, ki jo organizirata kolektiv prostoRož in rezidentka Tabora Lija Pogačnik, spodbuja recikliranje predmetov ter solidarnost do ljudi in okolja, obenem pa je dogodek, ki je maja letos odprl dogajanje v parku, tudi dobrodelen. Izkupiček od prodaje peciva gre namreč humanitarnemu delavcu Tomu Križnarju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.