Magazin > Film & Glasba & TV
64 ogledov

Gostilna gostincev ne zanima

Gostilna išče šefa Voyo
Šef slovenskih gostincev ne gleda šova na Pop TV.

"Ne, ne gledam oddaje Gostilna išče šefa, nisem njen ljubitelj. Sicer sem se enkrat odločil, da preverim, kaj pravzaprav objavljajo in zakaj je oddaja tako priljubljena pri gledalcih, a sem ugotovil, da jaz od nje ne bom nič pridobil. To je šov za ljudi in govori o vsem drugem in ne o gostinstvu, s katerim se ukvarjam. Bi pa rad njenim ustvarjalcem položil na srce, naj bodo odgovorni in poskušajo tudi prek nje spodbujati in promovirati 'slovensko'. S tem mislim naše avtohtone jedi in pridelovalce domače hrane," je dejal Matjaž Mate, predsednik sekcije za gostinstvo in turizem pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije in eden od najbolj znanih portoroških gostincev, ki ima v lasti tudi manjši, kolesarjem prijazen hotel Tomi.

Matjaž Mate | Avtor: Suzana Kos Suzana Kos

Danes srečanje v Portorožu

Danes so se gostinci zbrali v Portorožu na letnem strokovnem srečanju, v njegovem okviru pa so si med drugim omislili tudi kuhanje ričeta s kranjsko klobaso. Spomnimo, med vsemi razvedrilnimi televizijskimi oddajami domače produkcije ima največjo, v povprečju 14,6-odstotno gledanost Gostilna išče šefa 2.

Komentarjev 4
  • privat 08:03 29.november 2013.

    za mene je to debilnost..kakor naša politika ,ki živi v svetu 8 letnika. Resnično kar možgani me začnejo peči ,ko gledam ali poslušam take oddaje ali pa to našo politiko.

  • mkmorfius 01:34 26.november 2013.

    da nauš mislu, po gledanosti nebi dost zaostajala za gostilno... ampak morta bit orto joškarci...

  • privat 21:18 25.november 2013.

    podpišem...kje najdejo take but...ideje?? Gremo narediti oddajo o makaronih..zaposlimo dve joškarce z mini krili in pobiramo denar.,