Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Vesna iz Gostilne besna na sotekmovalce

vesna voyo.si
Gostilna išče šefa. Vodja skupine Vesna se je jezila na svojo ekipo in tudi na Žana, zaradi katerega so imeli le eno uro pred izzivom en kup težav.

Kandidati šova Gostilna išče šefa so morali ta teden - razdeljeni v tri skupine -  kuhati malice, ki so jih prodajali pred ljubljanskim nakupovalnim centrom. Zmagala je tista ekipa, ki je v dveh dneh prodala največ malic.

To je uspelo modri ekipi, ki jo je vodil Blaž, kar pomeni, da so ta teden pred nominacijami varni. Vodji ostalih dveh ekip, Luigi in Vesna, se bosta morala za imuniteto svojo skupine še boriti. Tisti, ki bo izgubil, bo sedel na prvi vroči stol.

Vesna je bila sicder v sredo tik pred živčnim zlomom. Šef Bine je namreč pokritizral njihovo jed in jim naročil naj jo popravijo. Le eno uro pred koncem dela v kuhinji pa je član modre ekipe Žan prevrnil Vesnine začimbe. "Kaj naj zdaj naredim. Lahko le znorim,“ se je jezila Vesna in razložila, da ni imela rezervnih začimb, zato so morali svojo jed v zadnjem hipu spremeniti.

To jim je tudi uspelo in očitno je zelo dobro dišalo, saj se je v sredo pred kuharskim pultom Vesnine ekipe vila dolga vrsta čakajočih. Ekipa je imela en kup težav, med drugim jim je zmanjkalo sestavin. Da stranke na krožnik ne bi dobile le mesa, jim je nasprotna ekipa velikodušno odstopila solato in celo tekmovalca Miša, saj delu sami niso bili kos. Vesna pravi, da se ni mogla zanesti niti na Mida niti na Sanelo. "Določene stvari sem ponavljala desetkrat. Skoraj bi počila,“ je izjavila 40-letnica, ki se je še zlasti jezila na Sanelo: "Rekla sem ji, naj tega ku****** piščanca posoli. To zna vsako budalo. Dovolj imam. Če nisi sposoben za kuhinjo, pač nisi. Lep si lahko drugje, a ne v kuhinji.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.