Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

V igri za 100 tisočakov le še trije

gostilna finalisti POP-TV-2
Valerio je bil še enkrat pretrd oreh za Almirja, ki je tako moral oditi domov. Trojico, ki je vstopila v zadnji teden, pa čaka prav posebna naloga.

Gledalci so v predzadnji oddaji resničnostnega šova Gostilna išče šefa odločali med isto dvojico kot minuli teden, le da je tokrat eden od njiju moral domov. Valerio, ki so ga na vroči stol posadili tekmovalci, je na drugi vroči stol posedel Almirja. Razpletlo pa se je tako, kot prejšnjič, le da tokrat nista pakirala kovčkov za Pariz, ampak je Almir moral domov. 

Posebna naloga za zadnji teden

Pred Valeriem, Markom in Anžetom je tako še zadnji teden v boju za 100.000 evrov. Naloga ne bo lahka, saj jih čakajo najtežje preizkušnje do sedaj. Vsak od njih bo namreč postal šef enega dne v gostilni. A šefovali ne bodo drug drugemu, temveč znanim in priznanim kuharjem, in sicer Urošu Štefelinu, Igorju Jagodicu in Binetu Volčiču

Ustvariti bodo morali svoj meni, sestavljen iz treh hodov, s katerim bodo morali pokazati svoje znanje in ustvarjalnost. Varen ne bo nihče. Le dva od njiju bosta v ponedeljek v finalni studijski oddaji trepetala za glasove gledalcev. Eden od trojice bo moral po zaključenem tedenskem izzivu domov. Kdo bo to, bo odločil šef Bine. 

Zadnjo besedo bodo imeli gledalci

V finalni studijski oddaji se bodo voditeljici in komentatorjem v studiu pridružili šef Bine ter izpadli tekmovalci. Zmagovalca pa bodo odločili gledalci. 

Komentarjev 1
  • titty 08:43 25.november 2014.

    VALERIJO!!!!! Upam da šef Bine pošlje domov Marka, ker do sedaj ni pokazal nič, kar bi sodilo v kuhinjo, še najmanj pa v vrhunsko kuhinjo. Anžetu je meni pripravil kar Almir, za vsak primer, če bi moral v ponedeljek domov ...prikaži več (in je tudi šel). Tako, da razen Valerija, ki vseskozi dela sam brez pomoči ostalih, si nihče ne zasluži zmage!