Magazin > VIP
53 ogledov

Špela Marku obrnila hrbet

Špela, Gostilna išče šefa Saša Despot
Špela Klopčič, za katero je bila večina prepričana, da bo v finalu Gostilne išče šefa navijala za Marka, je med oddajo presenetila.

V času njenega sodelovanja v šovu sta se namreč Špela in Marko zelo dobro razumela. Nekateri so celo menili, da bi med njima lahko preskočila iskrica.

Ko pa jo je Iryna včeraj vprašala, za koga stiska pesti, pa je Špela odgovorila, da je to Valerio. "Kdo je moj favorit se je iz tedna v teden spreminjalo. Ko sem gledala le na to, kako se jih jaz spoznala, sem imela drugega favorita. Preko kamer pa vidiš, da so stvari drugačne, zato se je moj favorit spremenil. Na žalost to ni Marko, ampak Valerio," je povedala med oddajo.

"Ko si zunaj, drugače gledaš na vse skupaj, kot ko si notri. Dejansko sem mislila, da bo razplet drugačen, da bo Anže šel v finale. V tem primeru bi navijala za Anžeta, seveda,“ je za nas pojasnila, o tem, zakaj bi svoj glas dala Valeriu, pa pravi. "Zame so vsi zmagovalci, da so zdržali pod tem pritiskom. Kapo dol.“ V finale bi sicer poslala Anžeta. "Dejansko pa bi lahko z mirno vestjo rekla, da bi dala v finale Anžeta, ker je bil vedno prisoten. Ni imel slabih dni, če pa jih je imel, je bil še vedno pripravljen delati. Njegovi slabi dnevi drugih niso ovirali. Ko je imel Marko slab dan, je to vplivalo na ekipe.“ Za vzdušje v kuhinji je bil po njenih besedah najbolj zaslužen prav Anže. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.