Magazin > VIP
46 ogledov

Gostilna še nikoli tako seksi

lili žagar
1/2
POP-TV-2
Ne spomnimo se, da bi Lili Žagar že kdaj videli v tako kratki oblekici.

"Marko, you lucky bastard (Marko, ti srečna baraba, op.avt),“ se je glasil eden od komentarjev pod vestjo o prvem delu nove sezone šova Gostilna išče šefa. Z njim se moramo strinjati. Lili Žagar še nikoli nismo videli v tako seksi opravi. O obleki, ki na prvi pogled spominja na kimono oziroma jutranjo haljo, bi se dalo sicer razpravljati, kljub temu pa je treba priznati, da je Lili lepo pristajala.

Nič manj seksi ni bila Iryna Osypenko, ki je kot komentatorka prestala ognjeni krst. Njene dolge noge so Lili skoraj zasenčile … A le skoraj …

Komentarjev 8
  • mijaliza 12:17 10.september 2014.

    Gospa Žagar, vam toplo priporočam, da zamenjate stilista, ker na zgornjih fotografijah ste meni osebno grozni. Takšna glamurozna ženska kot ste sami premorete malo več elegance in okusa od zgoraj prikazanega skropocala.

  • dd 09:40 04.september 2014.

    Oprostite, ampak voditeljičina oprava sploh ni bila primerna in lepa, ampak vulgarna in cenena. Voditeljico je naredila ceneno in jo razvrednotila. Tudi čevlji niso nikakor pristajali. Zaprti in črni gležnarji, pač nikakor ne pristajajo k ležerni, beli in kratki obleki, ...prikaži več ampak k zimski opravi temne barve.Upam, da bo v prihodnje bolje.

  • japakaj 20:13 02.september 2014.

    sasquatch; dej ne filozofirej,pač stvar okusa. Obe sta čist O.K