Magazin > Film & Glasba & TV
64 ogledov

Gostilno išče šefa zapustil prvi tekmovalec!

Gostilna išče šefa, Blaž Čuš Aljoša Kravanja
Prvi, ki je zapustil šov Gostilna išče šefa ni navdušil šefa Bineta, saj ni prepoznal sestavin v jedeh, ki so jih poskusili na kosilu s šefom.

Že prvi dan tekmovanja je šef Bine Volčič vse tekmovalce povabil na kosilo. A nihče od njih si ni iti predstavljal, da je to prvi test oziroma naloga. Že osem ur po kosilu je moral eden od njih zapustiti tekmovanje. Šef je namreč od njih pričakoval, da bodo znali prepoznati sestavine v jedeh, ki jih je njegova ekipa postavila pred njih.

Po veliko ugibanja, taktiziranja, posvetovanja in kar nekaj odličnih predstavah tekmovalcev sta se najslabše odrezala Sanela in Blaž Č., zato sta se med sabo pomerila v izločilnem dvoboju. Šef Bine je pred njiju postavil 5 sestavin, ki pa sta jih lahko prepoznavala zgolj na otip in to v samo treh minutah. Sanela je uspela prepoznati tri sestavine, Blaž Č. pa le eno, zato je moral še isti večer zapustiti hišo in gostilno, tekmovalcem pa je ob slovesu na tablo zapisal: "Ekipa, radi se mejte!"

"Mi kot kuharji, ne moremo navadno uživati jedi, ampak jih seciramo in kombiniramo ter s tem širimo kuharsko obzorje. Danes je bilo kosilo, jutri vas vabim na večerjo," jim je po Blaževem odhodu povedal šef Bine. Več o izzivu in odhodu prvega tekmovalca si lahko ogledate v današnji oddaji. Bine bo v kratkem odslovil še dva tekmovalca, saj jih v kuhinjo sprejme le 13, vseh pa je 16.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.