Svet
26 ogledov

Gostji noč preživeli s skritim truplom

Truplo v hotelu Reševalni pas/Twitter
Tajska. Zahodni gostji manjšega hotela sta se pritoževali, da v sobi nekaj zaudarja, a zaradi sprejemljive cene sta se vendarle odločili sobo najeti. Naslednje jutro je snažilka odkrila vzrok smradu.

Truplo je bilo skrito pod vzmetnico; čistilka je sprva opazila krvav madež v bližini postelje in poklicala ostale uslužbence hotela. Ti so preiskali sobo in naleteli na truplo. Kot je kasneje ugotovila policija, je šlo za 28-letnega Amphona Kongsonga, poroča Daily Mail.

S hitro preiskavo naj bi policija tudi že prišla na sled storilcema; gre za 17- in 14-letna fanta, ki sta umor že priznala. Starejši fant je preko Facebooka spoznal privlačno žensko, ki je sebe in najstnika prijavila za bivanje v hotelu. Tam so preživeli nekaj dni, nato pa so se sprli. Starejši fant naj bi transseksualca zadavil, mlajši pa mu je pomagal truplo skriti.

dezurni@zurnal24.si

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.