Šport > Nogomet
49 ogledov

Green Dragons in Viole znova na treningih

Green Dragons, navijači, Olimpija FB Green Dragons Ljubljana
Nogometaše Olimpije in Maribora so na treningu obiskali navijači.

Nogometaši Olimpije in Maribora se borijo za naslov državnega prvaka, v zadnjem času pa obe ekipi nista v dobri formi. Navijaški skupini obeh klubov sta se odločili za obisk zadnjih treningov pred 32. kolom Prve lige.

Green Dragons

Pri Green Dragons so po obisku na svojem facebook profilu zapisali izrečene besede:

"Po sobotni tekmi smo navkljub vročim glavam in sramoti na semaforju povedali, da vam dajemo celotno podporo. Potem smo se pogovarjali med sabo in vprašanje je, kaj točno ste slišali. Zato smo govorili s trenerjem, ker vam želimo na pozitiven način povedati, da vas podpiramo. In vas predvsem motivirati. Pred vami je še pet tekem, vsaka izmed njih je finale. Lahko, da bo to eno izmed večjih razočaranj v vaši karieri, tako, kot bo to veliko razočaranje za nas. Ampak mi v to ne verjamemo. Mi verjamemo v to, da ste dovolj kvalitetni, da imate jajca, da greste čez teh pet ovir. Mi verjamemo, da ste dovolj izkušeni, da bomo šli skupaj čez to. Skupaj, kot da smo eno.

Med sabo imate igralce kot so Rade, Mata, Kelhi, Krona, ki ste že bili v podobnih položajih in ste se iz tega nekaj naučili. Vsi skupaj morate iti na glavo. Trdno, močno, s komolci, nič vam ni bilo in vam ne bo podarjeno. Za vsak centimeter na igrišču, za vsako podajo se bo potrebno boriti. Ne igrate več za Stojića, Nikolića ali Mandarića. Zadnijih pet tekem boste odigrali za nas, za severno tribuno, za Dragonse in za vse ostale navijače Olimpije. Smo družina, poskrbeli bomo en za drugega in skupaj gremo do konca. Verjamemo, da če bo Olimpija borbala, da rezultat ne bo izostal.

Druga stvar ki se jo moramo nujno pogovoriti je dejstvo, da ste nas razočarali ob neuspehih. V ekipi je 18 igralcev. Nazadnje so prišli štirje pozdravit po tekmi. Fantje, mi razumemo, da se vam ne da. Da je v vaših glavah ogromno razočaranje. Ampak morate razumeti. To je sestavni del vašega posla. In naslednjič, pa če v Kopru izgubimo s 3:0, boste prišli pozdravit vsi. Poslušali boste naše pizdenje, če bomo želeli pizditi in poslušali boste naše ovacije, če bomo želeli povedati, da je bilo vse ok.

Večkrat smo kapetana opozorili, da je s tem konec zajebancije. In resno, ne dajte komerkoli razloga, da zaradi tega nori nad vami. V nedeljo gremo v Koper po borbo. Vzet tri pike. V soboto bo na derbiju Sever grmel. Pričakujemo, da pustite srce na terenu. Če ga boste, bo vse ostalo prišlo samo od sebe."

Viole

Tudi navijači Maribora so se oglasili na treningu svojega kluba, pri tem pa so izobesili transparent z napisom: "Obstajajo igralci in 'igralci', mi smo tu zaradi igralcev!!!" Izrazili so tudi svoje nezadovoljstvo s poročanjem medijev, izpostavili so logotipa Ekipe in Večera ter ju prečrtali z besedo Bojkotiraj.

Viole so zapele nekaj navijaških pesmi, skandirale proti medijem in prižgale nekaj bakel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.