Šport
56 ogledov

Green Dragons: Ne delajte nam sramote!

stožice tribuna Facebook/Green Dragons Ljubljana
Uvodno tekmo slovenskega državnega prvaka, ki je v Stožicah premagal Celje (1:0), si je ogledalo le kakšnih 1000 gledalcev.

Olimpija je uspešno začela obrambo državne ligaške zvezdice, ko je v prvem krogu Prve Lige TS doma premagala Celje (1:0).

Rodolfo Vanoli se je po tekmi branil očitkov, da ekipa ni prikazala dobre predstave, čeprav se je po zaslugi mojstrovine Etiena Velikonje veselila polnih treh točk.

Italijan je poudaril, da ima ekipa ogromno težav s poškodbami, a je kljub temu uspešno začela sezono, v kateri bo branila naslov, ki se je lani po več kot dveh desetletjih spet vrnil v Ljubljano.

Vrhunci tekme:

Še bolj kot igra aktualnega prvaka pa je razočaral pogled na stožiške tribune, kjer se je za uvod v novo sezono Prve Lige TS zbralo le približno 1000 gledalcev. Na slabo udeležbo je opozorila tudi navijaška skupina Green Dragons Ljubljana, ki svoje podpornike poziva, naj ne delajo sramote navijačem in Olimpiji.

''To naj deli vsak, da se "navijači" malce zamislijo in morda zbudijo, ker s takšno udeležbo delate sramoto nam in tudi Olimpiji,'' so zapisali Green Dragons Ljubljana.

Komentarjev 7
  • Lavdan 18:46 18.julij 2016.

    Slovenci pa fuzbal. Edino Planica, a vse drugo je ena beda. Stadioni so za pretepaške izgrede raznih dragonsov in viol. Za tak šport je dobra tudi navadna gmajna nekje na poti med Mariborom in Ljubljano.

  • KOJAK 14:49 18.julij 2016.

    Vzem tablete, očitno si jih pozabil...

  • gogi3 13:50 18.julij 2016.

    Ma cela Ljubljana z izjemo centra je velika sramota