Šport > Košarka
1576 ogledov

Takšno napitnino je pustil legendarni trener

 Gregg Popovich EPA
Eden najboljših košarkarskih trenerjev vseh časov Gregg Popovich je v neki restavraciji v Memphisu pustil ogromno napitnino.

Plača trenerja Gregga Popovicha, ki od leta 1996 sedi na klopi San Antonio Spurs, znaša približno 11 milijonov dolarjev na leto, zato niti ne preseneča, da se je dobrosrčni košarkarski strokovnjak odločil razveseliti natakarje restavracije McEwen's, ko je računu v višini 815,73 dolarja pristavil še 5000 dolarjev napitnine. Namesto običajnih 20 je tako napitnina znašala približno 600 odstotkov njegovega računa.


Po poročanju San Antonio Express News je Popovich v preteklih dveh večkrat obiskal restavracijo v Memphisu, a podrobnosti ostajajo neznanka, saj lastnik skrbno varuje podrobnosti o slavnih obiskovalcih. ''Kadar gostimo znane osebe, o tem ne govorimo,'' je dejal.

San Antonio Spurs so 20. in 22. aprila odigrali dve tekmi na gostovanju v Memphisu, kjer so dvakrat slavili domači košarkarji in izid v seriji poravnali na 2-2.

Ekipi sta se za peto tekmo vrnili nazaj v Teksas, kjer so se v noči na sredo zmage veselili Spursi in so tako samo še eno zmago oddaljeni od uvrstitve v konferenčni polfinale.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.