Magazin
144 ogledov

Gregor razkril resnico o hiši Big Brother

Gregor Facebook, Big Brother Slovenija
Gregor Kobale, ki je iz šova Big Brother izpadel nepričakovano, je razkril, da v hiši Big Brother ni tako hudo kot izgleda.

Ste bili presenečeni, da ste morali tako na hitro zapustiti hišo Big Brother?
Tega nisem pričakoval, mislil sem, da je to le del dnevne naloge. Bil sem presenečen in žalosten hkrati, ker se nisem smel posloviti od sotekmovalcev. 

Stanovalci pa so vas presenetili z lepo gesto, ste bili ganjeni?
Dobil sem kovček s podpisi, prav tako pa so mi v kovčku pustili sporočila. Bil sem zelo ganjen. Za Sašo sem vedel, da me bo pogrešala, najbolj pa me je ganil Jasmin, ki mi je pustil tudi svojo kapo. Nisem vedel, da me je imel tako rad, saj sem z njim imel največ konfliktov.

Se vam zdi, da ste bili s člani družine Cerić skozi šov bolj povezani kot z ostalimi tekmovalci?
Z Jasminom sva še vedno bila v nekem korektnem odnosu, kljub temu da se je družil z Almo. Jadranka pa je šla neko svojo pot in je nisem več videl kot del družine. Zamerila se mi je, ker je prišla do nekega zaključka o meni in ni imela toliko spoštovanja, da bi prišla do mene in se pogovorila iz oči v oči. Sam sem ji velikokrat stal ob strani. Mislila je, da sem vesel, da Erika niso rešili pred nominacijami, vendar to ni bilo res. Raje je zaupala Erikovi zgodbi, kot da bi vprašala mene.

Se vam zdi, da je Erik največji manipulator v hiši Big Brother?
Je oziroma želi si pridobiti določene osebe na svojo stran, da ima neko zavetje. Večinoma punce. Najprej Tamara, nato Maša, Jadranka pa že od samega začetka. Ima svoje mnenje, svojo zgodbo, one pa mu verjamejo in to vzamejo za resnico. 

Razmere v hiši pa se zdijo vse bolj nevzdržne in izgleda kot da se stanovalci med seboj ves čas prepirate.
Več kot polovico dneva smo bili skupaj, smo se pogovarjali, se smejali in se igrali kakšne igre, da nam ni bilo dolgčas. Kakšen kreg na dan je bil, a to so bile bolj zamere od prej, ki so se pogrevale, novih ni bilo. 

Torej ni tako hudo kot je prikazano?
Ne, vsaj jaz tega nisem tako občutil. 

Več ali manj je na udaru Mirela, ki pa vam ni bila tak trn v peti?
Za tisti živčni zlom sem ji povedal, da ni bilo korektno in da se mora nekaterim opravičiti. Meni se je. Razumem pa to njeno samosvojost oziroma to, da je zelo razposajena in da ima v sebi neko dvajsetletnico, vendar mislim, da ji to ne bo prineslo nič dobrega, ko bo prišla ven. Jaz upam, da se bo znašla, čeprav si je to sama zakuhala.

Verjamete Marku, da ni vedel, da ima Mirela zunaj partnerja?
Jaz tri tedne nisem bil z njo in nam tega niso prikazali, so mi pa povedali drugi, da ima zunaj nekoga. Meni osebno tega nikoli ni povedala.

Skozi celotni šov ste morali nekaj skrivati in lagati sotekmovalcem. Najprej skrivno družino Cerić, nato vezo med Alenom in Simonom, kako je to vplivalo na vas? 
Nalogo, družino Cerić, sem vzel zelo resno in na začetku mi je bilo zanimivo. Tudi naslov šova je Big Brother – skrivnosti in laži, a mi je bilo vedno težje, ker naloge niso vsi jemali tako resno kot jaz. Na koncu se mi je zdelo že za malo, da samo jaz lažem ljudem. Pri Simonu in Alenu pa je zgodba taka, da sem igral na to noto, da sem edini gej v hiši, da jaz najboljše vem te stvari in naj ne obsojajo nekoga na podlagi tega, ker ne izgleda stereotipni gej. Na to besedo so mi verjeli in vedno, ko je prišlo do tega, sem navrgel argument, zakaj se meni zdi, da sta par. 

V zadnjem tednu pa sta s Simonom imela neko zamero, saj vas je užalil. Ste bili res tako prizadeti?
Da, ker sem že na začetku stanovalcem povedal, da sem to skrivnost, da sem spal z očetom bivše prijateljice, razkril, a da o tem nočem razglabljati. On sicer tega ni slišal, a me je vseeno prizadela ta provokacija, ki mi jo je konec dneva zabrusil. 

Povedali ste, da ožji družinski člani vedo za vašo spolno usmerjenost. Kako pa so to sprejeli ostali?
Včeraj sem se slišal s svojimi starši in sploh mama me je zelo podpirala, vesel pa sem bil tudi, ko sem videl, da sta oba v studiu. Odnosi med mojimi starši in mojim fantom so sedaj še trdnejši, povezal pa se je tudi z mojimi starimi starši, ki pred vstopom tega niso vedeli. Kot vidim po komentarjih, pa so tudi gledalci pisali, da sem v redu fant in trenutno imam same pozitivne izkušnje. Nekateri so me imeli celo za favorita.

Kaj pa, ko ste doma prvič povedali, kako so sprejeli?
Moj oče je zelo izobražen človek in mu te stvari niso tuje. Vedel sem, da bo sprejel in razumel te stvari in me je celo pozitivno presenetil, ker me je ob priznanju objel. Povedal pa sem jim kakšno leto in pol nazaj. 

Kako pa je fant sprejel vaš prihod domov?
Bil je kar presenečen, saj je vedel, da je izločanje v soboto in je včeraj na hitro moral priti pred studio. Vesel je, da sem doma, hkrati pa je tudi zelo navijal zame in urejal spletno stran.

Sta že dolgo skupaj?
Skupaj živiva že tri leta, v zvezi pa sva tri leta in pol. 

Ste imeli že kakšno slabo izkušnjo, ker ste razkrili celi Sloveniji, tako kot Miha iz Kmetije nov začetek?
On je bil precej provokativen. Sam v šov nisem prišel govoriti, da sem gej, seveda ne izključujem, da zunaj pride tudi do česa takega, a jaz upam, da so ljudje odprli oči in me videli predvsem kot človeka. 

Za koga navijate in kdo mislite, da ima največ možnosti za zmago?
Navijam za Klemna, mislim pa, da ima Dalibor največ možnosti, saj ima zunaj ogromno podpore. Je tudi zelo nekonfliktna osebnost. Če ga kdo napade, se brani, čeprav se ne zna najbolje, drugače se ob prepirih raje umakne. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.