Ambient
61 ogledov

Grenivka: odlična alternativa za čiščenje kopalnice

Naravno čistilo: grenivka Žurnal24 main
Ustvarite pravo wellness vzdušje s tem hitrim in naravnim receptom za dišečo in čisto kopalnico.

Čeprav kupljena čistila odlično očistijo vašo kopalnico, so polna kemikalij, ki jih ne znamo niti izgovoriti ter nam povzorčajo glavobole, kadar jih uporabljamo v neprezračevanih prostorih. Preizkusite to naravno alternativo in za spremembo uživajte v čisti in dišeči kopalnici. Gumijaste rokavice niso potrebne!

Potrebujete: grenivko in sol

Kako se lotiti? Čeprav za čiščenje kopalnice že nekaj časa uporabljamo vinski kis in sodo bikarbono, pa je dišeča kombinacija grenivke in soli odlična, če želimo ustvariti pravo wellness vzdušje. Polovico grenivke obilno potesite s kuhinjsko soljo, nato pa natresite še približno četrtino skodelice soli po površinah, ki jih želite očistiti (površine najprej malenkost navlažite). Grenivko uporabite namesto gobice in zdrgnite umazanijo, medtem ko iz grenivke iztiskate njen sok. Citronska kislina bo odstranila vodni kamen, sol pa bo površine razkužila. Sperite z mlačno vodo.

In potem? Nekaj svečk, dobra knjiga, kozarec vina, milni mehurčki. Uživajte!

Fotografija via PureWow

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.