Magazin
15170 ogledov

Grešila z moževim prijateljem

seks, žalost, spor, prepir, ljubezen
Nikoli ne bi … z najboljšim prijateljem svojega moža. Nikoli! Razen morda, če bi bil zares, ampak zares zelooo, privlačen in oh in sploh, ampak hvala bogu, takšnih ni. Ali pač?

Že drugič tisti teden sem sedela na kuhinjskem pultu, opazovala svoje spodnjice obešene preko stola in se čudila velikemu spolnemu udu, ki je bil vse bližje mojemu mednožju. Pogoltnila sem slino, ki se mi je pospešeno nabirala v ustih in kljub opozorilom, ki so prihajala, kot signali iz skritega kotička v mojih možganih, dovolila, da se mi je moški s tistim velikim tičem povsem približal. Prijela sem ga za mišičaste roke in se zazrla v atletsko telo lepotca, ki je zadnje dni razvnemal mojo domišljijo. Če sem poštena, mi jo je že od poroke naprej. Kakšnih šest let je že tega. A to ni bil moj mož, ki se je tisti hip potepal nekje po Aziji in iskal poslovne partnerje za svoj projekt. Ne, to je bil njegov najboljši prijatelj Adam. Adam, zrel moški atletske postave, s smislom za humor in nadvse spreten v nežnostih z žensko. Pred dnevi je prebral moje umazane misli, ko je prišel na obisk in sem mu ponudila možev konjak. Vedno sta ga pila skupaj, tokrat pa je nazdravil z menoj. Nevajeni pijače, se mi je hitro razvezal jezik in očitno sem bila ravno prav zgovorna, da sem nakazal kaj si mislim o njemu.

Ko sva seksala prvič, sem imela ves čas slabo vest, on pa me je miril, da za to nikoli nihče ne bo izvedel in, da zelo uživa z menoj. Dejal je, da se mora človek kdaj obrniti vase, poiskati kaj si globoko sam v sebi resnično želi in si izpolniti željo brez vsakršne slabe vesti. Prepričal me je in spustila sva se v avanturo iz katere ni bilo povratka. Zvečer zaradi misli na dogodek nisem mogla zatisniti očesa. Začuda ne zaradi slabe vesti, pač pa zaradi spomina na vrhunec z njim, na vse lepo kar sva počela. Od želje, da bi kmalu ponovila, čeprav sem si rekla, da se kaj takšnega ne bo zgodilo nikoli več. Znova se je oglasil in preveril teren. Ko se je prepričal, da sem še vedno mehka nanj, me je sredi kuhinje spravil ob vsa oblačila, me posadil na kuhinjski pult in se mi, kot rečeno, bližal s svojim nabreklim lepotcem. Znova sem si ga želela imeti v ustih, ga zadovoljevati vse do konca in okusiti njegovo spermo, ki vrela brizga brez prestanka. Tokrat nisva šla v tem vrstnem redu. Poljubil me je in v mojem telesu je nastal vihar. Roko sem spustila z njegovih mišic, ga pobožala po čvrstem trebuhu, potem pa dlan spustila na korenjaka. Na tisto velikansko kito prepleteno z žilami, utripajočo od strasti in želje, da me znova okusi. Povedla sem ga do medene mucke, jo božala z njim, potem pa dovolila, da je šel naprej svojo pot.  Tako lepo sem se počutila, ko je vstopil vame, ko me je oblila tista znana vročina, se razlila po mojem telesu in me zažgala do skrajnosti. Sesala sem ponujen jezik, se znova oprijela močnih rok, ter skušala suniti z boki proti njemu. Prijel me je zanje, me potegnil s pulta nase in me spustil povsem do konca svojega junaka. Ječala sem kot nemočna revica, se oklepala močnega vratu in z glavo silila preko njegovega ramena. Z nogami sem se pošteno oklenila možatega trupa in se pričela nabijati nanj.

Počutila sem se varno v objemu njegovih rok, ki so podpirale mojo napeto zadnjico. Stiskala sem se k njemu, mešala z ritko v njegovem naročju, potem pa ga tiho, na uho, prosila naj me odnese v spalnico. S hrbtom me je odložil na satenasto pregrinjalo, se izvlekel iz mene in mi ponudil svoj fantastičen jezik. Bezljala sem od užitka, molila in rotila, ter klicala vsemogočnega. Za trenutek me je pustil pred vrati raja potem pa dokončal s tisto veliko rečjo med svojimi nogami. Kar nekaj časa sem prihajala k sebi, potem pa se zavila v pregrinjalo in se privila k njemu, vedoč, da se naslednji dan vrača moj mož. Le kako naj se odpovem tej sladki zasvojenosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.