Šport > Moto športi
24 ogledov

Vettel tudi na treningu ''na polno''

fernando alonso romain grosjean EPA
Dirkač Red Bulla Sebastian Vettel je bil najhitrejši na drugem prostem treningu formule 1 pred nedeljsko dirko svetovnega prvenstva za veliko nagrado Abu Dabija.

Nemec Sebastian Vettel, novi - stari svetovni prvak formule 1, je dobil drugi prosti trening pred nedeljsko dirko za veliko nagrado Abu Dabija. Drugi najhitrejši čas je postavil Avstralec Mark Webber, moštveni kolega Vettla pri Red Bullu, na tretjem mestu je končal Britanec Lewis Hamilton (Mercedes).

Za omenjeno trojico so končali Finec Kimi Räikkönen (Lotus), Nemec Nico Rosberg (Mercedes), Mehičan Sergio Perez, Britanec Jenson Button (oba McLaren) in Španec Fernando Alonso (Ferrari).

Na prvem prostem treningu je najhitrejši čas postavil Francoz Romain Grosjean (Lotus), za njim sta končala Hamilton in Vettel.

Vettel in njegova ekipa Red Bull sta si že na minuli dirki za VN Indije zagotovila tako posamični kot konstruktorski naslov prvaka za sezono 2013.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.