Slovenija > Črna kronika
41 ogledov

Grozila, da bo ubila 5-mesečnega otroka

policija Saša Despot
Policiste je sinoči na pomoč po telefonu poklical občan, ki se je nahajal v Nemčiji. Njegova partnerka naj bi grozila, da bo doma ubila dojenčka.

"Policija prosi za pomoč gasilce, da popravijo razbita vrata na Bergantovi ulici v Mariboru, ki so jih razbili policisti, saj je oseba grozila, da bo ubila svojega otroka," so nekaj minut po eni uri zjutraj objavili na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje. Družinska drama se je dogajala že od enajste zvečer, ko je policiste poklical 46-letni občan; prosil jih je za intervencijo, saj naj bi njegova 31-letna partnerka v stanovanju v Mariboru ogrožala sebe in otroka. 

"Policisti so ob prihodu na kraj ugotovili, da so bili vsi vhodi do stanovanja zaklenjeni, zato so vsebino sporočila še enkrat preverili in se zatem zaradi potrditve prijave odločili za vstop v tuje stanovanje," pojasnjuje Bojan Kitel z mariborske policijske uprave. 

Policisti so ugotovili, da je bila ženska v stanovanju v slabem zdravstvenem stanju, zato so na pomoč poklicali reševalce, ki so jo odpeljali na zdravljenje. Za dojenčka so poskrbeli stari starši, pri vsem dogajanju je bil k sreči nepoškodovan.

Pri vstopu so policisti razbili troje vrat, pri čemer je eden od policistov utrpel vreznino s steklom po glavi, vendar zdravniške pomoči ni potreboval in je s svojim delom nadaljeval. Zadeva bo zaključena s poročilom na Okrožno državno tožilstvo, še pove Kitel.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • benč 17:20 13.oktober 2015.

    Namenjeni so sami sebi, isto kot zavod za zaposlovanje!

  • benč 17:19 13.oktober 2015.

    Seveda, če pa se je z glavo zaletaval v vrata!

  • OF 14:55 13.oktober 2015.

    Kar se tiče CSD-jev in njihovih zaposlenih - poznam dve, ki delata tam, v lastni hiši nimata urejenih zadev, potem pa drugim solita pamet.