Magazin > Film & Glasba & TV
2292 ogledov

Grozljivke, ki jih ne smete spregledati

The Lazarus Effect Žurnal24 main
Letos ne boste sladko spali. Preverili smo, katere grozljivke bodo zaznamovale leto 2015.

Februarja bodo v ZDA začeli predvajati The Lazarus Effect, ki govori o skupini študentov medicine, ki so razvili serum, s katerim lahko obudijo mrtve. V filmu bomo med drugim videli Olivio Wilde in Evana Petersa.

Napovednik TUKAJ.

Paranormal Activity: The Ghost Dimension | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main


Paranormal Activity: The Ghost Dimension. Marca bomo lahko videli novo nadaljevanje franšize Paranormalno. Podrobnosti še niso znane, kot kaže, pa bodo filmarji spet obudili demona Tonyja. Film bo v 3D.

Napovednik TUKAJ.

muck | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Veliko se govori tudi o Mucku, ki v kinematografe prihaja marca in govori o skupini prijateljev, ki za las uidejo zlobnim silam, ki prebivajo na starodavnem pokopališču. Znajdejo se v hiši, kjer pa na žalost ni nič bolj varno kot zunaj …

Napovednik TUKAJ.

Final Girl | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

V Final Girl bomo lahko gledali Abigail Breslin, ki igra glavno vlogo. Film govori o skupini fantov, ki si vsako leto izberejo žrtev, ki jo lovijo po gozdu. Tokrat so izbrali napačno … 

Napovednik TUKAJ.

It Follows | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Obetaven je tudi It Follows, ki govori o 19-letni Jay, ki jo po spolnem razmerju trpinčijo vizije in občutek, da ji je nekaj ves čas za petami. Film bo zunaj marca.

Napovednik TUKAJ.


Unfriended | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Unfriended pa bo v kinih na sporedu aprila. Skupina prijateljev prek spleta prejme sporočilo mrtvega sošolca, ki je pred natanko enim letom storil samomor. Kmalu spoznajo, da ne gre za šalo …

Napovednik TUKAJ.

Amityville: The Awakening | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Pravijo, da je tokratni film o prekleti hiši - Amityville: The Awakening – najboljši od vseh. Tokrat se bodo za življenje borili mama samohranilka in njeni trije otroci.

Napovednik TUKAJ.

insidious: Chapter 3 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Priklicano zlo 3 bi v bistvu moral biti prvi del trilogije, saj razkriva podrobnosti iz preteklosti Elise Rainier, ki se lahko pogovarja z mrtvimi. Film bo zunaj junija.

Napovednik TUKAJ.

crimson-peak | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Crimson Peak se lahko pohvali s številnimi znanimi imeni. V njem igrajo Mia Wasikowska, Jessica Chastain in Tom Hiddleston. Film govori o pisateljici, ki se poskuša otresti demonov iz preteklosti in se zateče v skrivnostno hišo. Kmalu spozna, da njen novi dom ni le običajna zgradba. 

31 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

V ospredju 31 pa je skupina morilskih klovnov, ki nekaj dni pred nočjo čarovnic ugrabijo pet ljudi. Če želijo preživeti, se morajo s klovni spopasti v prav posebni igri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.