Šport > Nogomet
16 ogledov

Guardiola bo Luiza prepustil Barçi

pep guardiola EPA
Španski časnik El Mundo Deportivo poroča, da se Barcelona zanima za prestop Davida Luiza.

Barcelona se želi okrepiti z Davidom Luizom, poroča El Mundo Deportivo. Nogometaš Chelseaja naj bi bil eden izmed dveh kandidatov, ki mikata katalonskega velikana. Barça naj bi se zanimala še za branilca Liverpoola Daniela Aggerja. Oba branilca ustrezata Barçinemu stilu igre.

david luiz | Avtor: EPA EPA
Luiz je po pisanju španskih medijev prva izbira Gerarda Martina, ki naj bi pogajanja s Chelseajem začel že ta teden. Po predvidevanjih bi morala Barça za Luiza odšteti okrog 30 milijonov evrov, v lovu na Brazilca pa so se Katalonci znebili nevarnega tekmeca. Sedaj jih čaka težko delo, saj na trenerskem stolčku Londončanov sedi José Mourinho, ki Barçi prav gotovo ne bo delal uslug.

Pep zanikal pogajanja z Luizom

Trener Bayern Münchna Pep Guardiola je zavrnil govorice, da se zanima za prestop Davida Luiza. ''Ne bo prišel v München. Imamo štiri ali pet osrednjih branilcev. V špekulacijah ni nobene resnice,'' je zatrdil Guardiola.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.