Šport > Nogomet
3 ogledov

Guardioli se že tresejo hlače

zlatan ibrahimović EPA
"Nekega dne bi se to lahko zgodilo. Še vedno imam čas," je o morebitnem prestopu v Bundesligo povedal Ibrahimović.

Zlatan Ibrahimović v Bayernu? Zdi se, da je to najbolj realna možnost po intervjuju, ki ga je švedski napadalec dal za revijo 11Freunde.

"Nekega dne bi se to lahko zgodilo. Še vedno imam čas. Jasno je, da če bi prišel v Nemčijo, bi bila izbira Bayern München. Zame so oni med petimi najboljšimi klubi na svetu," je dejal član Paris Saint-Germaina.

Bayern bo sicer v tretjo sezono po prihodu v München letos povedel Josep Guardiola, s katerim je imel Ibrahimović famozna nesoglasja v času, ki sta ga skupaj preživela pri Barceloni, Katalonca pa v primeru res velikega preobrata v razmišljanju leta 2016 verjetno ne bo več na rdeči klopi.

Ibrahimović je sicer na famoznem srečanju z nemškim trenerjem Jürgnom Kloppom na podelitvi zlate žoge nekdanjemu trenerju Borussie Dortmundobljubil, da bo nekega dne zanj prišel igrat "zastonj", tudi Klopp pa je bil - zanimivo - v igri za stolček Bayerna, potem ko se je poslovil od BVB in si (zaenkrat) vzel premor.

Pogodba Ibrahimovića na pariški PSG sicer veže do poletja 2016, v tokratnem prestopnem roku pa se je znašel v povezavah z AC Milanom in Real Madridom.

Komentarjev 1
  • Avatar care
    care 12:36 09.julij 2015.

    Dokler bo Bayern treniral Josep Guardiola zagotovo tam ne bo Ibrota.Sicer pa bosanec nima discipline ki jo zahtevajo nemci,tak da so to le mokre sanje posameznikov.