Magazin > VIP
107 ogledov

Gwen Stefani in Gavin Rossdale se ločujeta

Gwen stefani, gavin rossdale Profimedias
Glasbenika Gwen Stefani in Gavin Rossdale se ločujeta. Poročena sta skoraj 13 let.

Ločitvene dokumente je slavni par že vložil na sodišču.

Gavina in Gwen so nazadnje skupaj opazili julija, ko sta svoje tri sinove, 9-letnega Kingstona, 7-letnega Zumo in eno leto starega Apolla, peljala na kosilo.

Gwen je v dokumentih kot razlog za ločitev navedla nepremostljive razlike in zaprosila za skupno skrbništvo nad otroki. Par ni imel predporočne pogodbe, kar pomeni, da si bosta  premoženje (135 milijonov) razdelila na pol, čeprav je več kot polovico (80 milijonov) zaslužila Gwen.

Februarja je Gwen za Cosmopolitan povedala, da je “čudež, da sta tako dolgo” ostala skupaj. Razkrila je tudi, kaj potrebuje za srečo v ljubezni. “Dobro je, da obstajajo dnevi, ko se lahko posvetiva svojim stvarem. Mislim, da je za zvezo pomembno, da se ljudje v njej ne izgubijo, ampak ohranijo individualnost. To je še zlasti pomembno za ženske.“ Rossdale pa je januarja izjavil, da je Gwen krasna oseba in da je zaradi nje boljši človek, a dodal: "Tako uspešna je, da sem vedno jaz tisti, ki skrbi za hišo.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.