Magazin > Odnosi in prosti čas
787 ogledov

Gwyneth Paltrow napisala navodila za analni seks

Gwyneth Paltrow Profimedias
Na spletni strani ameriške igralke Gwyneth Paltrow Goop so se pojavila navodila za analni seks. Preberite, kaj svetuje plavolaska.

V tekstu, ki ga je Gwyneth Paltrow objavila na svoji spletni strani Goop, se je razpisala o analnem seksu in nasvetih, kako se ga lotiti. Dopisala je, da je najboljša knjiga za vse, ki razmišljajo o analnem seksu zagotovo tista, ki jo je napisal Paul Joannides. Dopisala je, da je postal analni seks nekaj popolnoma normalnega v spalnici sodobnega para. "Če vas analni seks vzburja, zagotovo niste sami,“ je zapisala 44-letna igralka.

Gwyneth je napisala, kaj morajo ženske ali moški narediti, da bi lahko v analnem seksu čim bolj uživale: "Ena najbolj pomembnih stvari, ki se jih morajo moški ali ženska, ki bo izkusila analni seks, naučiti, je, da se naučijo sprostiti analne mišice. Zadnjik je drugačen od vagine, zato v njem ni naravne vlažnosti. Da bi se lahko čim bolj sprostili in da bi vse skupaj teklo gladko, uporabite lubrikant."

Dodala je, da predlaga, da je analni seks najbolje prakticirati, ko sta oba partnerja trezna: "Na analni seks ne pomislita, če sta pijana ali zadeta zaradi katere druge substance. Če vas preveč boli, penis zamenjajte s prstom in uporabite rokavico, da bi prst v zadnjik spolzel čim lažje."

 

 

Komentarjev 2
  • znalec 20:08 29.marec 2017.

    1. oglej si film zadnji tango v parizu2. nabavi si kvalitetno eko maslo od domaćega dobavitelja mlečnih izdelkov3. oglasi se pri meni, jaz sem kot marlon, ne brando ali koker janimorando

  • Harrison 19:27 29.marec 2017.

    Ti kar izvoli. Samo tega ne ponujaj meni.