Magazin > Lepota & telo
13 ogledov

Gwyneth se je vrgla v nov posel

Gwyneth Paltrow EPA
Igralka Gwyneth Paltrow bo skupaj s svojim frizerjem in osebno trenerko danes odprla bar, v katerem bodo oblikovali pričeske.

Po tem, ko je pred nekaj dnevi izdala knjigo o kuhanju, bo Gwyneth s frizerjem Davidom Babaiijem in osebno trenerko Tracy Anderson danes v Los Angelesu odprla prvi bar, v katerem si bodo ženske lahko oblikovale pričeske. Gre za bar, kjer se bodo dobivale prijateljice in se tam razvajale. "To ne bo čisto navaden bar, tam bodo ženske svojemu stilu dale piko na i," je za revijo People razložil David.

Bar bo strankam ponujal okolju prijazne storitve in izdelke, ki ne vsebujejo škodljivih sestavin, sulfatov in parabenov. "Veliko nam pomenijo naravne sestavine in naravni izdelki. To bo bar za dobro počutje, res bo kul. Če hočete naravne lase kot Gwyneth, jih boste dobili! Če želite valovito pričesko, kot jo ima Kate Hudson, ni problema!" je dodal David.

Gwyneth je z idejo o baru sledila stilistki Rachel Zoe, ki je februarja v New Yorku odprla enak bar. Očitno ji gre več kot odlično, saj se je v le nekaj tednih za razvajanje naročilo več kot tri tisoč strank. Rachel bo zato kmalu po ZDA odprla še več takšnih barov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.