Magazin > VIP
20 ogledov

Halle lagala policiji?

Gabriel Aubry FameFlynet
Video naj bi dokazoval, da je prvi zamahnil Olivier Martinez in ne Gabriel Aubry.

Boj za Nahlo je postal nasilen. Olivier Martinez, novi spremljevalec Halle Berry, in Nahlin oče Gabriel Aubry sta se prejšnji teden stepla. Aubry je moral po ravsu takoj v bolnišnico, Martinez in Berryjeva pa sta njegovo odsotnost izkoristila za ovadbo. Policiji sta zatrdila, da je bil Aubry tisti, ki je prvi zamahnil. Sta se igralca možem v modrem zlagala? Kot poročajo, naj bi obstajal video, ki dokazuje, da je pretep začel Martinez.

Aubry se do nadaljnjega hčerki ne sme približati. "Tisti, ki se nimajo pod nadzorom, ne smejo paziti na otroke,“ je bila jasna Halle. Kaj se je v resnici zgodilo, bo jasno 13. decembra, ko se bo sprta trojica spet srečala na sodišču.

Halle želi hčerko odpeljati v Francijo

Igralka in lepi maneken se za skrbništvo nad hčerko borita že več mesecev. Halle želi svojega otroka odpeljati v Francijo, od koder prihaja Martinez. Kot pravi, življenje v Los Angelesu za Nahlo ni zdravo, saj jo na vsakem koraku zasledujejo fotografi. Selitvi pa nasprotuje Aubry, ki bi svojo hčerko, če bi se ta preselila čez lužo, videval le nekajkrat na leto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.