Šport
16 ogledov

Hamilton ignoriral Putina po VN Rusije

Putin Hamilton VN Rusije Youtube (PrtSc)
Po premierni dirki za veliko nagrado Rusije je nagrade najboljšim podelil ruski predsednik Vladimir Putin. Lewis Hamilton nad tem očitno ni bil nič kaj navdušen.

Takoj po dirki se je vseprisotni ruski predsednik Vladimir Putin, ki je sicer videl le zaključek dirke v Sočiju, odpravil proti zmagovlanemu odru, kjer je najboljšim podelil priznanja. Pred odhodom na stopničke se je Putin sešel s tremi dirkači, ki so bili najboljši na prvi preizkušnji za VN Rusije.

Tretjeuvrščeni Valtteri Bottas in drugouvrščeni Nico Rosberg sta sama pristopila k Putinu in mu ponudila roko, medtem ko je zmagovlaec Lewis Hamilton pozdravil oba konkurenta in Bernieja Ecclestona (in še koga drugega) ter mirno odšel mimo ruskega predsednika, da bi si snel čelado. Putin mu je kasneje sam "moral" ponuditi stisk rok. Na odru za zmagovalce sta si nekdanji agent KGB in najmlajši svetovni prvak še enkrat segla v roke.  

Komentarjev 5
  • Žurnalček 12:11 17.oktober 2014.

    Tudi jaz nimam nobene želje , da se rokujem z KGB-ejevci in mafijci , ter človekom , ki je svojemu narodu vse pokradel. Nimam želje niti po rokovanju z JJ, Bavćarjem in vsem tistimi , ki so sebi pokradli podjetja ...prikaži več . POKRADLI ne dobil pošteno na LJ Borzi .

  • Žurnalček 12:09 17.oktober 2014.

    Postavil jo je izključno z vojno . Da ni Ukrajine za njihove dosežke slišali ne bi !

  • Pepe007 15:19 13.oktober 2014.

    Hočeš nočeš, Putin je Rusijo spet postavil na svetovni politični zemljevid. Pod njegovo vladavino se je tudi življenje povprečnega rusa nekoliko izboljšalo. Ali je meni všeč ali ne, je nepomembno. Enako je nepomembno, če je všeč Hamiltonu.