Šport
11 ogledov

Hamilton najhitrejši na obeh treningih

Lewis Hamilton EPA
Vodilni v skupnem seštevku svetovnega prvenstva v formuli 1 Britanec Lewis Hamilton je bil najhitrejši na prvih dveh prostih treningih za Veliko nagrado Abu Dabija, zadnje dirke v sezoni.

Britanec Lewis Hamilton (Mercedes) je bil najhitrejši na drugem prostem treningu pred nedeljsko preizkušnjo za veliko nagrado Abu Dabija. Drugo mesto je zasedel njegov moštveni sovoznik, Nemec Nico Rosberg, tretje pa Danec Kevin Magnussen (McLaren). Nemec Sebastian Vettel (Red Bull), štirikratni svetovni prvak v formuli 1, je bil četrti.

Na današnjem prvem prostem treningu je bil prav tako najhitrejši Hamilton, drugi je bil Rosberg, tretji pa Španec Fernando Alonso (Ferrari). Hamilton ima pred nedeljsko zadnjo preizkušnjo svetovnega prvenstva 17 točk prednosti pred Rosbergom in mu za naslov prvaka tudi ob Nemčevi zmagi zadošča drugo mesto.

V soboto bo na sporedu še tretji prosti trening, nato pa še kvalifikacije za dirko, ki se bo v nedeljo pričela ob 14. uri.

Več na:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.