Šport > Moto športi
60 ogledov

Hamilton Rosbergu ne privošči nobene točke

Lewis Hamilton in Nico Rosberg EPA
Angleški dirkač med obiskom v pogovorni oddaji ni pokazal naklonjenosti do svojega nemškega sotekmovalca. Ekipnega duha pri Mercedesu očitno ni.

Lewis Hamilton je pred nekaj dnevi nastopil v pogovorni oddaji The Graham Norton Show, kjer ga je voditelj povprašal tudi o Nicu Rosbergu. Hamilton je odkrito povedal, da sta sicer skupaj v ekipi in želita oba osvojiti konstruktorski naslov za Mercedes, a prijateljstva med njima ni.

Na vprašanje voditelja Nortona, ali mu je ljubše, da zmaga Rosberg ali kdo drug, če sam ne uspe, se je Hamilton nekoliko nasmejal: "Po pravici povedano si želim, da bi Rosberg osvojil čim manj točk.“ Vzdušje v ekipi torej ne more biti najboljše.

Z drugimi vozniki se Hamitlon razume bolje. Najraje se pa druži z voznikom Red Bulla Danielom Ricciardo.

Voznik Formule 1 se trenutno že mudi v Angliji in se pripravlja na dirko v Silverstonu. Zmago na angleški veliki nagradi je pred kratkim primerjal z zmago zlate medalje na olimpijskih igrah. "Upam, da bodo lahko Angleži ponosni name,“ je povedal Hamilton na tiskovni konferenci med pripravami v Silverstonu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.