Šport
92 ogledov

Hamiltona zavrnili zaradi neprimerne obleke

Lewis Hamilton EPA
Lewis Hamilton si ni mogel ogledati wimbledonskega finala, ker ni bil primerno oblečen.

Dvakratni svetovni prvak formule 1 Lewis Hamilton je zamudil finale Wimbledona, saj ga niso sprejeli v ekskluzivn del osrednjega stadiona - Royal Box. Moški, ki si želijo s te lože ogledati dvoboj, morajo obveznonositi suknjič, kravato in čevlje.

"Zaradi nesrečnega nesporazuma glede pravil oblačenja (dress code), je Lewis izjemno razočaran, ker je zamudil finale," je po dogodku sporočil dirkačev predstavnik za stike z javnostjo. Pred finalom je Hamilton sicer objavljal fotografije iz Wimbledona na Instagramu, na eni izmed njih pa je izrazil veselje, ker je bil povabljen v Royal Box.

Oglasil se je tudi predstavnik Wimbledona: "Če oseba ni bila pravilno oblečena, lahko domnevate, da ji ni bil dovoljen vstop, a o imenih naših gostov ne govorimo. Če je prišel brez suknjiča, kravate ali čevljev, sta mu na razpolago ostali dve stvari - da odide, ali pa nabavi manjkajoči del opreme."

Finale so sicer ogledali zvezdniki televizije in filma Benedict Cumberbatch, Kate Winslet, Bradley Cooper in Hugh Grant, prisoten pa je bil tudi legendarni nogometaš Arsenala in francoske reprezentance Thierry Henry.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.