Šport > Nogomet
24 ogledov

Milito: "Vsa podpora mi daje neverjetno energijo"

samir handanović EPA
Samir Handanović je svojega soigralca Diega Milita pozval, naj vzdrži napore rehabilitacije po četrtkovi poškodbi in upa, da se bo odlični argentinski napadalec kmalu vrnil v moštvo Interja.

Diego Milito se je v četrtek v sedmi minuti dvoboja šestnajstine finala Evropske lige proti romunskemu Cluju ob nerodnem padcu resno poškodoval. Nastradale so Argentinčeve kolenske vezi, potrebna bo operacija in dolgotrajno okrevanje.

Že po koncu četrtkove tekme, ki jo je Inter z dvema goloma Rodriga Palacia dobil z 2:0, je trener Nerrazzurov Andrea Stramaccioni izrazil razočaranje in žalost nad nesrečno poškodbo, danes pa je prek klubske spletne strani nekaj besed namenil tudi nekdanji kapetan slovenske reprezentance Samir Handanović.

"Milito mora vzdržati. Pot nazaj bo zelo dolga, a mora vztrajati in se pozdraviti do konca," je dejal Sarma, ob tem pa zagotovil, da bo svojemu soigralcu nudil vso potrebno podporo in da upa na čim hitrejši povratek nekdanjega napadalca Zaragoze.

Ljubljanski vratar je skozi celotno tekmo branil gol Interja, Vid Belec pa je srečanje spremljal s klopi za rezerve. Palacio, ki je dosegel oba gola, je v deseti minuti prišel na igrišče prav kot zamnejava za nesrečnega Diega, ki se je že v preteklosti ubadal s številnimi poškodbami.

Milito ganjen nad podporo

Argentinec je prejel dobre želje z različnih naslovov, tudi od svojih bivših italijanskih klubov in prek klubske spletne strani se je že zahvalil za podporo.

"Rad bi se zahvalil za vse lepe želje. Hvala predsedniku (Massimu, op. p.) Morattiju, mojim soigralcem in vsem pri Interju. Hvala tudi vsem pri Genoi, Fiorentini in Milanu za prijazne besede. Najbolj pa se zahvaljujem navijačem Nerazzurov, ki so me ganili s svojo podporo. Vsa ta ljubezen mi daje neverjetno energijo in vse bom naredil za čim hitrejšo vrnitev na zelenice," je dejal srčni, a nesrečni napadalec za Interjevo spletno stran.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice