Šport > Nogomet
33 ogledov

"Handanović verjetno ostaja"

Samir Handanović EPA
Kljub številnim govoricam o odhodu je slovenski rerpezentančni vratar Samir Handanović tik pred tem, da podaljša sodelovanje z Interjem

Inter bo poleti najbrž zelo aktivnem na trgu. Govori se o prihodih številnih zvezdnikov, a nekaj bo tudi odhodov. Najbolj pogosto časopisne stolpce in spletne strani polnijo Mateo Kovačić, Fredy Guarín in Samir Handanović.

Hrvat, ki se ni povsem ustalil v prvi enajsterici, naj bi bil na voljo za 30 milijonov evrov, Kolumbijec pa za 15 milijonov. Ljubljančana so povezovali s številnimi evropskimi velikani, saj naj bi si želel igranja v Ligi prvakov. A vse bolj se zdi, da bo Handanović ostal v Milanu.

"Samir bi rad ostal v Italiji, če se da, pri Interju. Ta mu je dal priložnost, da zapusti Videm in brani na najvišjem nivoju. Pogajanja o podaljšanju pogodbe niso nikoli zastala. Toda seveda je del posla, da gledamo trg. Treba je gledati na ponudbo in povpraševanje in oceniti druge opcije. A najbolj verjetno je, da bo Samir podljašal z Interjem," je za Sky Sport dejal Handanovićev agent Federico Pastorello.

Pred nekaj dnevi smo poročali, da se Ljubljančanu obeta izdatno izboljšanje finančnih pogojev sodelovanja. Inter naj bi mu ponudil kar 2,7 milijona evrov letne plače, pogodba naj bi "Sarmo" na San Siru zadržala do leta 2019, ko bo štel 35 let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.