Magazin > VIP
43 ogledov

Harper Beckham svoji mami strla srce

harper seven, david beckham Profimedias
Le s čim je Harper Seven Beckham svoji mami, stilski ikoni Victorii Beckham, strla srce.

Victoria Beckham je uspešna modna oblikovalka, njeno ljubezen do oblačil pa njena 4-letna hčerka Harper ni podedovala. Deklico namreč bolj kot krilca in lepi čeveljčki zanima žoga. "Pred kratkim mi je rekla: 'Mami, mislim, da želim postati nogometašica.' Počutila sem se, kot bi mi nekdo skozi srce porinil nož. Imam tri fante, ki igrajo nogomet. Se lahko prosim vsaj eden od mojih otrok zanima za modo,“ je nedavno povedala Beckhamova, ki si lahko oddahne. Njen najstarejši sin Brooklyn je na dobri poti, da postane model. Pred kratkim je krasil naslovnico revije Vogue. "Ko sem svojega otroka videla na naslovnici revije Vogue, sem bila zelo ponosna. Brooklyn obožuje fotografije. Nekoč bi rad postal fotograf,“ je sina pohvalili 41-letnica.

Victoria je še razkrila, da sta z Davidom do otrok zelo stroga. "Imajo lepe manire. Vedno rečejo "prosim“ in "hvala“. To mi je zelo pomembno.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.